SZOLGÁLTATÁSOK

PRODUKCIÓS MENEDZSMENT

Szakembereink és koordinátoraink az esemény teljes időtartama alatt - a tervezéstől a kivitelezésig - segítségére lesznek, biztosítva ezáltal az esemény sikerét. Amennyiben igényli, úgy speciális szoftver segítségével megtervezzük színpadi látványtervét, hogy Ön még jobban el tudja képzelni annak kinézetét.

VILÁGITÁSTECHNIKA

Megfelelő világítástechnika nélkül egyetlen bemutató sem tud teljes fényében ragyogni. A PDF egyedülálló eszközparkjával, valamint szakemberei segítségével valóra váltjuk megvilágítási elképzeléseit.

SZíNPADTECHNIKA

Önnel szorosan együttműködve alakítjuk ki az esemény színpadi terveit, legyen szó akár divatbemutatóról, táncelőadásról, koncertről, színházi előadásról vagy televíziós műsorról.

HANGTECHNIKAI RENDSZEREK

A PDF technikai háttere garantálja, hogy az Ön közönsége az előadás minden szavát és pillanatát tisztán hallja és élvezhesse. Kiváló minőségű mikrofonjaink digitális keverőpultjaink valamint hangfal rendszerink minden igényt kielégítenek.

ESZKÖZEINK BÉRBEADÁSA

Bérléssel foglalkozó munkatársaink az eszközöket minden alkalommal az Ön specifikációja alapján válogatják össze. Kínálatunkban a hang-, világítás-, színpad- és a rigging technikában a legújabb technológiák találhatóak meg, valamint kiegészítők széles választékát kínáljuk. Valamennyi megoldásunk teljes mértékben testre szabható és moduláris, ezzel biztosítva, hogy rendezvénye teljes mértékben sikeres lehessen. Eszközeinket az előírásoknak megfelelően karbantartjuk és szervizeljük. Cégünk biztosít rövid és hosszú távra szóló bérlési lehetőséget is.