RÓLUNK

A PDF Magyarország egyik meghatározó hang-, fény-, színpad- és látványtechnikai szolgáltató társasága, mely főleg televíziós műsorok, koncertek, fesztiválok, kulturális és sportesemények technikai kiszolgálója.

Folyamatos technikai fejlődésünknek köszönhetően mindig professzionális és naprakész szolgáltatást tudunk nyújtani. Kollégáink több, mint 20 éves szakmai tapasztalatukkal segítik sikerre projektjeinket, kezdve a tervezési fázistól a lebonyolításig. Széleskörű eszközparkunk szárazbérletre is alkalmas. Közel 2000db intelligens lámpával, 1,5 km alumínium tartószerkezettel rendelkezünk.

A hazai piacon egyedülálló technikai háttérrel és kimagaslóan sokszínű eszközparkkal rendelkezünk. Ez azt jelenti, hogy az eseményének megrendezéséhez szükséges összes technikai eszközt egy beszállító tudja Önnek biztosítani. Ezzel egyszerűsítheti a kapcsolattartás és egyeztetések számát, ezáltal több ideje marad az egyéb munkájára. Igényeinek megfelelően szakembereink részt vesznek az esemény tervezésében és kérésére akár látványtervet is készítenek, hogy Ön pontosan el tudja képzelni a megálmodott színpadképet.

Cégünk folyamatosan nyomon követi a hazai és a nemzetközi piac igényeit és résztvevőinek eszközparkját, ennek megfelelően fejleszti és bővíti saját kínálatát.

Szeretne még többet megtudni cégünkről? Kövessen minket Facebookon!


PDF PRODUCTION

több, mint 2600

megvalósított tv-s produkció


több, mint 600

megvalósított szabadtéri rendezvény


15

színházi produkció


több, mint 1000

intelligens lámpa